Opname: Online workshop ‘Opmaken van een sensorisch profiel – verdieping’ (deel 2)

Deze workshop bouwt verder op de vorige editie en is bedoeld voor zij, die nog meer willen halen uit het sensorisch profiel. Ontdek naast hyper- en hyporesponsiviteit nog tal van andere mogelijke patronen, die observeerbaar zijn om op die manier nog gerichtere interventies te kunnen aanbieden.

Het bijgewoond hebben van de eerste workshop is niet verplicht, maar wel aan te raden. (inschrijven hiervoor kan langs volgende link: https://atlass.be/webwinkel-.html#!/products/online-workshop–0x27-opmaken-van-een-sensorisch-profiel-0x27—-1-maart-om-9u30)

Kan je er op het opgegeven moment niet bij zijn? Geen enkel probleem, een dag later ontvang je de opname, waardoor je makkelijk ook uitgesteld kan kijken. Na afloop ontvang je het verdiepingscertificaat.

Geschatte duur van het webinar: +/- 1,5 uur.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.