Opname: Webinar ASS/ADHD en agressief gedrag

Let op! Aangekochte links naar opnames/webinars zijn uitsluitend bedoeld voor de koper en mogen niet verder worden verspreid. Ben je geïnteresseerd in dit webinar als bedrijf/school/team? Laat het dan weten via info@atlass.be en we sturen een vrijblijvende prijsofferte door.

Sommige kinderen met autisme vertonen geregeld agressief gedrag (verbaal, fysiek, naar zichzelf of naar anderen). Dit maakt ouders vaak bezorgd, gestresseerd, machteloos en zelfs radeloos. Tijdens dit webinar kom je te weten welke mogelijke oorzaken er achter agressief gedrag bij personen met ASS kunnen schuilen en hoe we daar dan het beste mee kunnen omgaan.

Gelieve bij de bestelgegevens ‘AF TE HALEN’ aan te kruisen, aangezien je uiteraard geen verzendkosten dient te betalen voor opnames van webinars.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.