Opname: Webinar autisme en vrije tijd

Let op! Aangekochte links naar opnames/webinars zijn uitsluitend bedoeld voor de koper en mogen niet verder worden verspreid. Ben je geïnteresseerd in dit webinar als bedrijf/school/team? Laat het dan weten via info@atlass.be en we sturen een vrijblijvende prijsofferte door.

Kinderen met autisme komen doorgaans minder snel tot (zelfstandig) spelen als andere kinderen. Dat heeft vaak grote gevolgen voor zowel kind als ouder. Voor het kind, omdat er tijdens het spelen erg veel vaardigheden ontwikkeld worden. Voor de ouder, omdat deze het gevoel krijgt constant entertainer te moeten zijn voor zijn/haar kind.
We bekijken tijdens dit webinar enkele mogelijke oorzaken en bieden een ruim aanbod aan tips om onmiddellijk mee aan de slag te kunnen!

Gelieve bij de bestelgegevens ‘AF TE HALEN’ aan te kruisen, aangezien je uiteraard geen verzendkosten dient te betalen voor opnames van webinars.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.