Webinar autisme/adhd en agressief gedrag – 28 april om 9u15

Veel kinderen met autisme en/of adhd vertonen weleens agressief gedrag (hetzij verbaal, hetzij fysiek, jegens zichzelf of ten opzichte van anderen). Hier kiezen ze uiteraard niet bewust voor, maar het heeft vaak wel erg negatieve gevolgen voor zowel de omgeving als voor het kind zelf.
Tijdens dit webinar kijken we achter het gedrag door de verschillende oorzaken eens te overlopen en worden tips aangereikt hoe we er het beste mee kunnen omgaan.

Lukt het niet om live te volgen? Geen probleem, want na afloop ontvang je naast een aanwezigheidsattest tevens ook de opname per mail.

Gelieve bij je bestelling ‘afhalen’ aan te kruisen om verzendkosten te vermijden (uiteraard hoef je niet echt iets te komen ophalen en ontvang je alles per mail). Schrijf je in vanuit Nederland? Dan mag je bij het ingeven van je adresgegevens het land op ‘België’ laten staan. Dit heeft geen verdere invloed op je bestelling, aangezien alle communicatie per mail zal verlopen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.