Webinar ‘Jongeren met ASS en gamen’ – 26 mei om 19u30

Geraakt jouw kind/jongere met autisme ook zo moeilijk af van het gamen? Heb je het gevoel dat je kind meer rust vindt in de wereld van Fortnite, Roblox, Minecraft…dan in het echte leven? Stel jij jezelf als ouder soms de vraag waar je de grens moet trekken en hoe je dat dan het beste doet? Heeft gamen naast nadelen ook voordelen bij jongeren met autisme? Wat maakt gamen zo interessant voor onze kinderen met ASS? En wat kunnen we zelf doen om de balans tussen de ‘echte wereld’ en de ‘gamewereld’ in evenwicht te houden? Dit webinar gaat dieper in op de gamewereld, waar onze kinderen zo verlekkerd op zijn.

Een dag voor het webinar ontvang je de link waarlangs je live kan deelnemen. Lukt het je niet om live aanwezig te zijn? Geen probleem, want de opname wordt je nadien samen met een aanwezigheidsattest nagestuurd.
Duid bij de bestelling zeker ‘afhalen’ aan, dit om verzendkosten te vermijden. Uiteraard hoef je niets te komen afhalen en ontvang je alles per mail :-)!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.