Webinar ‘Straffen en belonen van kids met ASS/ADHD’ op 19 mei om 9u15

Heb je ook het gevoel dat een opvoedmethode, waarin wordt gewerkt met straffen en en belonen niet elke keer lijkt te helpen bij jouw kind met ASS en/of ADHD? Hoe komt dit? Wanneer mag je wél straffen/belonen en wanneer heeft het geen enkele zin? Aan welke criteria moet een degelijk werkend beloningsysteem voldoen? Het antwoord en veel meer kom je te weten tijdens dit interessante webinar.
Dit webinar is uitermate geschikt voor ouders, hulpverleners en leerkrachten van kinderen/jongeren met ASS en//of ADHD en sluit bovendien mooi aan bij ons webinar rond ‘ASS/ADHD en agressief gedrag’ (opname verkrijgbaar in de webshop van onze site www.atlass.be).

Let op!

– Gelieve bij de bestelgegevens ‘AF TE HALEN’ aan te kruisen, aangezien je uiteraard geen verzendkosten dient te betalen voor opnames van webinars.

– Een dagje van tevoren ontvang je de link waarlangs je kan deelnemen

– Na afloop ontvang je tevens de opname, een deelnamecertificaat en de powerpointpresentatie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.