Aromatherapie

Aroma-therapie

Een paar druppeltjes essentiële olie van goede kwaliteit kunnen de stemming van je kind enorm beïnvloeden.

Je kind komt stikkapot thuis van school en weet met zichzelf geen blijf. Je kind kan zijn woede niet de baas en stampt brullend als een leeuw het huis door. Je kind moet eigenlijk gaan slapen maar stuitert nog steeds door de woonkamer. Je kind komt na het slapengaan nog zeker tien keer uit bed. Herkenbare situaties?


Zeker kinderen met ASS, AD(H)D en/of HSP zijn heel snel overprikkeld en kunnen te maken krijgen met heftige gevoelens. Iets vinden dat kan helpen ontprikkelen is vaak niet evident. In onze eigen zoektocht naar hulpmiddeltjes hebben we gemerkt dat essentiële oliën van hoogwaardige kwaliteit wel degelijk een verschil kunnen maken.


Een paar druppeltjes in een verstuiver of een ontspannend rollertje kunnen je kind helpen aan het einde van de dag tot rust te komen en eventueel zelfs beter te slapen.

Wij laten jou en je kind het effect van aromatherapie graag zelf ervaren, op verschillende manieren:


  • Adviesgesprek aromatherapie (60 min): met behulp van een Itovi-scanner en een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar de essentiële oliën die bij je kind passen en die aan zijn/haar noden voldoen. Achteraf ontvang je een uitgebreid verslag met alle bevindingen en concrete tips. Ook is het mogelijk om tijdens een adviesgesprek samen een bepaald product zoals een roller te maken.


  • Ontspanningsmassage – standaard of op maat (60 min): zachte, rustgevende lichaamsmassage om de essentiële olie goed te laten inwerken. Standaard heb je keuze uit lavendel en Stress Away. Na een adviesgesprek kan ook gekozen worden voor een olie op maat.


  • Adviesgesprek + ontspanningsmassage (90 min): combinatie van gesprek en massage zodat je kind zowel mentaal als lichamelijk verder op weg geholpen wordt.

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar elke@atlass.be