Massage

Massage

Ook kinderen kunnen enorm van een massage genieten.

Kinderen met ASS, AD(H)D en HSP hebben vaak last van overprikkeling en staan dus eigenlijk onder constante stress. Dat heb je ongetwijfeld zelf ook al wel gemerkt. Als jouw kind ervoor openstaat, kan een massage hem/haar helpen om even helemaal tot rust te komen en zijn/haar lichaam volledig te ontspannen.


Bij ons zijn overigens ook kinderen met een overgevoelige tastzin welkom. In overleg met jou bepalen we dan hoe de massage toch fijn kan aanvoelen. Dat kan onder andere door de druk op het lichaam aan te passen en/of te bekijken welke lichaamsdelen wel 'lukken'. Uiteraard hoeft je kind zijn/haar kleren ook niet uit te trekken indien hij/zij dat niet wil!

Bij Atlass bieden we kinderen twee soorten massages aan:


  • Een Ayurvedische massage geeft druk in de diepere lagen van je huid en is ideaal voor personen met een ondergevoelige proprioceptie. Ook personen met overgevoelige tastzin gaan deze massage als ontspannend ervaren. Lichaamsdelen die aan bod kunnen komen, zijn rug, nek, gelaat, buik, armen, benen, voeten en handen.

  • Onze ontspanningsmassage is een zachte, rustgevende lichaamsmassage met essentiรซle olie. Standaard heb je de keuze uit lavendel en Stress Away. Na een adviesgesprek aromatherapie kan ook gekozen worden voor een olie op maat.

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar info@atlass.be