Onze visie

Ouder worden van een kind, doet iets met een mens, maar ouder worden van een kind met autisme/ADHD valt in woorden niet te omschrijven. De ongelooflijke zorgen, ergernissen, tranen, niet te vatten trots ook… Het loslaten, verwachtingen bijschaven, tegen muren aanlopen, onbegrip en machteloosheid, verbinding zoeken, verbinding kwijtraken, opnieuw gaan zoeken, vinden… Dat zijn dingen waar personen met een diagnose autisme/AD(H)D tegenaanlopen samen met hun hele omgeving.

En net daar draait het om bij ATLASS!

Samen vormen wij een praktijk waarbij die verbinding centraal staat! Tussen jou en je kind, maar ook tussen hulpverlener en cliënt. Samen werken aan een wereld, waarin iedereen zich ’thuis’ mag voelen. Zonder oordelen, zonder het gevoel te hebben zichzelf constant te moeten lopen ‘bewijzen’…
Daar gaan we dus volop voor! En voor niets minder!

Omdat we ervan overtuigd zijn dat situaties gedragen dienen te worden door een volledige omgeving richten we ons niet enkel op personen met een diagnose autisme/ADHD/HSP, maar ook op hun hele omgeving (ouders, broers/zussen, leerkrachten, hulpverleners, school etc.).

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.