Aromatherapie

Aroma-therapie

Voor zowat elke stemming bestaat er wel een geurtje dat jou kan ondersteunen.


Iets zoeken dat helpt bij overprikkeling en emotieregulatie is niet evident. In onze zoektocht naar hulpmiddeltjes hebben we gemerkt dat essentiële oliën van hoogwaardige kwaliteit wel degelijk een verschil kunnen maken.


Een paar druppeltjes in een verstuiver of een ontspannende roller kunnen je helpen aan het einde van de dag tot rust te komen en eventueel zelfs beter te slapen. Een oppeppend geurtje kan je weer wat energie geven. Voor zowat elke stemming bestaat er wel een geurtje dat jou kan ondersteunen.  


Wij laten het je graag zelf ervaren, op verschillende manieren:

  • Adviesgesprek aromatherapie (60 min): met behulp van een Itovi-scanner en een persoonlijk gesprek gaan we op zoek naar de essentiële oliën die bij jou passen en die aan jouw noden voldoen. Achteraf ontvang je een uitgebreid verslag met alle bevindingen en concrete tips. Ook is het mogelijk om tijdens een adviesgesprek samen een bepaald product zoals een roller te maken.


  • Ontspanningsmassage – standaard of op maat (60 min): zachte, rustgevende lichaamsmassage om de essentiële olie goed te laten inwerken. Standaard keuze uit lavendel en Stress Away. Na een adviesgesprek kan ook gekozen worden voor een olie op maat.

  • Raindropmassage (60 min): bij de Raindroptechniek wordt gebruik gemaakt van negen essentiële oliën met als doel lichaam en geest in evenwicht en harmonie te brengen. Deze zachte massage van rug, nek en voeten ondersteunt het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel, helpt het lichaam te ontgiften en verlicht spanning en vermoeide spieren. Daarnaast roept het vredige en ontspannen gevoelens op en bevordert het het emotionele welzijn. Niet geschikt voor mensen met een gevoelige neus!

  • Adviesgesprek + ontspanningsmassage (90 min): combinatie van gesprek en massage zodat je zowel mentaal als lichamelijk verder op weg geholpen wordt

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar elke@atlass.be