Psychologische begeleiding

PSYCHOLOGISCHE BEGELEIDING


Als je als ouder plots te horen krijgt dat er meer aan de hand blijkt te zijn met je kind is dat vaak een enorme klap. Het is normaal dat je dan even tijd nodig hebt om dit een plaatsje te kunnen geven. In sommige gevallen lukt dat toch niet vanzelf. Blijven er vervelende gevoelens hangen als verdriet, schaamte misschien, schaamte, angst voor de toekomst of een algemeen gevoel het allemaal niet meer de baas te kunnen...? Dan is er meer nodig dan enkel wat 'tijd nemen' en wordt het hoog tijd om even de alarmbel te luiden. Ook als je merkt dat de stress binnenin je gezin stilaan chronisch begint te worden, is het raadzaam om even aan jezelf te denken door eens op gesprek te gaan bij iemand, die je daarbij kan begeleiden.


Onze psychologische consulente, Laura, heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met o.a. (parentale) burn-outs en strrssmanagement. Je kan als ouder bij haar terecht voor alle moeilijkheden, waar je zelf tegenaan loopt, maar waarbij coaching en opvoedingshulp geen soelaas bieden.

We proberen op deze manier als praktijk in te spelen op alle noden en hulpvragen, die er leven binnen gezinnen met autisme en ADHD.

Plan je graag eens een intake bij haar? Dan kan dit door te mailen naar: info@atlass.be.