ADHD-coaching - Kelly

Kelly Hooge


ADHD-AUTICOACH 
LEERKRACHT KLEUTERONDERWIJS-ZORGDIPLOMA'S EN ERVARING 


- Bachelor leerkracht kleuteronderwijs

        Ervaring in het onderwijs als kleuterleerkracht en zorgleerkracht


- Diploma ‘Omgaan met ADHD’


- Diploma ‘Omgaan met ASS’


- Als mama van twee dochters met in ons gezinnetje diagnoses ADHD, ASS en epilepsie (absences) verwierf ik reeds veel ervaring op persoonlijk vlak. Toen we de diagnoses kregen, werden we eerst intensief begeleid door het diagnosecenter, maar eens die begeleiding stopgezet werd, moest ik er zelf mee aan de slag. Hoewel we eerst op een wachtlijst voor thuisbegeleiding terechtkwamen, ben ik niet bij de pakken neer blijven zitten, maar zelf aan de slag gegaan. Door extra opleidingen te volgen, leerde ik niet alleen beter om te gaan met mijn eigen kinderen, maar leerde ik ook andere gezinnen coachen.


BIJSCHOLINGEN 


Bodymap

Spel beter leren begrijpen

Omgaan met emoties bij kinderen

Faalangst en zelfvertrouwen

Straffen en belonen

Zelfzorg

 


VISIE


Als coach hoop ik via psycho-educatie meer inzicht te geven in de persoon met ADHD/autisme en tijdens de ouderbegeleiding geef ik ouders handvaten mee in het begeleiden en ondersteunen van hun kind met ADHD/ASS, daarnaast werk ik ook samen met de kinderen zelf. Dit kan tijdens een training rond executieve functies, maar ook voor andere problematieken als zelfregulatie/snel agressief reageren. Er wordt daarbij telkens op maat gewerkt om zo goed mogelijk de hulpvraag te beantwoorden. 

Ik zie een kind zoals een vlinder. De ene vliegt hoog, de ander laag, maar ieder doet het op zijn eigen manier. Het leven is geen competitiestrijd. Ieder kind is anders, ieder kind is speciaal en ieder kind is mooi!

Mijn motto luidt: ‘Prijs de inspanning van je kind, niet het resultaat!’AFSPRAAK MAKEN 


Voor verdere info of vragen, kunt u bij me terecht op het telefoonnummer 0497/82.13.20 of per mail: mariposa-coaching@outlook.be.