Massage

Massage

Massages zijn een weldaad
voor lichaam én geest.

Hoe belangrijk aanraking is voor een mens, hebben we allemaal ervaren toen die tijdens de coronaperiode plots verboden was. Een massage is dan ook om verschillende redenen een goed idee. Het ontspant ons niet alleen, het verlicht ook verkrampte spieren en geeft ons een gevoel van geborgenheid.  Je zou kunnen stellen dat massages een weldaad zijn voor lichaam én geest.


Ook voor mensen met ASS, AD(H)D en HSP kan een massage aangewezen zijn, eventueel ter aanvulling van coaching of psychologische begeleiding. Ben je extra kriebelig aan bijvoorbeeld je benen of voeten? Dan zal hier uiteraard steeds rekening mee gehouden worden. 

Bij Atlass bieden we je de keuze uit drie soorten massages:


  • Een Ayurvedische massage geeft druk in de diepere lagen van je huid en is ideaal voor personen met een ondergevoelige proprioceptie. Ook personen met overgevoelige tastzin gaan deze massage als ontspannend ervaren. Lichaamsdelen die aan bod kunnen komen, zijn rug, nek, gelaat, buik, armen, benen, voeten en handen.

  • Onze ontspanningsmassage is een zachte, rustgevende lichaamsmassage met essentiële olie. Standaard heb je de keuze uit lavendel en Stress Away. Na een adviesgesprek aromatherapie kan ook gekozen worden voor een olie op maat.

  • Mensen die geen last hebben van een gevoelige reukzin, kunnen ook voor een Raindropmassage kiezen. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van negen essentiële oliën met als doel lichaam en geest in evenwicht en harmonie te brengen. Deze zachte massage van rug, nek en voeten ondersteunt het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel, helpt het lichaam te ontgiften en verlicht spanning en vermoeide spieren. Daarnaast roept het vredige en ontspannen gevoelens op en bevordert het het emotionele welzijn.

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar info@atlass.be