Auti-kapper

Auti-kapper''Ik maak graag het verschil voor mijn klanten. Mijn 1 op 1 aanpak maakt het vaak een stuk makkelijker voor prikkelgevoelige klanten om langs te komen." 

Kappersbezoekjes zijn voor kinderen/volwassenen met overgevoelige zintuigen vaak allesbehalve leuk. Het geluid van de knippende schaar langs hun oor, de afgeknipte haartjes die kriebelen in hun nek, de felle verlichting …


Al die zaken zorgen ervoor dat veel personen met ASS, AD(H)D en/of HSP niet bepaald staan te springen om naar de kapper te gaan. Tel daar ook nog eens het bijhorende gepraat - "hoe gaat het op school?" - en de drukte uit een normaal kapsalon bij op en de kans op overprikkeling wordt wel heel groot.

Bij Atlass is daarom een prikkelarme ruimte ingericht als kapsalon. We proberen er het verschil te maken voor je kind door de nodige (visuele) voorspelbaarheid te creëren, te werken met sensorische materialen, afleiding te voorzien waar nodig … Zelfs aan geluidsarme haardrogers is gedacht!


Het spreekt uiteraard voor zich dat onze kapster met het nodige geduld te werk gaan en er alles aan doen om jou of je kind op het gemak te stellen.

Wil je een afspraak maken voor je kind?


Vicky (afspraken op woensdag): 0471/56.33.70