Loopbaanbegeleiding

Loopbaan-begeleiding


Een job die je graag doet en waar jij helemaal blij van wordt, hoeft echt geen droom te blijven!

Soms kom je op een punt in je leven waarop je twijfelt of je huidige job nog wel bij jou past. Zo’n momenten kunnen erg overweldigend voelen en vaak heb je het gevoel het even niet meer te weten. Wat past er dan wel bij mij? Waar ben ik goed in? Waar word ik Γ©cht gelukkig van? Allerlei vragen spoken door je hoofd en hoe meer je erover gaat piekeren, hoe moeilijker het wordt een antwoord te bedenken.

In onze praktijk komen we dit regelmatig tegen en vaak zien we het ook gebeuren wanneer volwassenen een diagnose krijgen. Plots lijk je te beseffen dat het misschien wel anders kan. Dat het leven misschien niet hoeft te betekenen dat jij je naar je werk moet slepen op maandagochtend, om op vrijdagavond bijna euforisch uit je dak te gaan omdat het weekend eindelijk voor de deur staat. Gaandeweg groeit het besef dat er waarschijnlijk ook jobs bestaan die beter bij je passen. En zo'n job die je graag doet en waar jij helemaal bij van wordt, hoeft echt geen droom te blijven!


Onze loopbaancoach kan jou vast en zeker verder helpen. Samen bekijken jullie welke mogelijkheden er zoal zijn voor jou, waar jouw talenten liggen en welke jobs het beste bij jou passen.

Kathleen werkt in onderaanneming voor het gemandateerd loopbaancentrum Diaspoor.

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar info@atlass.be