Opleiding tot auticoach

Opleiding tot auticoach
      Tijdens onze gloednieuwe opleiding tot             autismecoach geven we jou de kans om:  • Studeren makkelijk te combineren met gezin en werk.


  • Helemaal op je eigen tempo te werken.


  • Een opleiding te volgen waarin kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.


  • ‘From the ground up’ te starten, zodat je echt ALLE basisvaardigheden meekrijgt om te kunnen starten.


  • Een online traject te volgen waarin voldoende aandacht wordt gegeven aan zowel het leggen van een stevige theoretische basis als het bijbrengen van erg praktische vaardigheden en tools die je meteen kan gebruiken op de werkvloer.


  • Een superfijne opleiding te volgen zonder je zorgen te hoeven maken over enige vorm van voorkennis.


  • Een opleiding te volgen die je ALLES aanreikt waarmee je nadien meteen aan de slag kan als autismecoach.Elke maand ontvang je toegang tot een nieuwe module.


In totaal zijn er 7 modules, waardoor je dus vanaf midden oktober t.e.m. april telkens een nieuwe module zult ontvangen.


Daar bovenop komt nog een achtste bonusmodule rond coachingskills!


Na het vervolledigen van de opleiding ontvang je een certificaat tot het volgen van deze opleiding tot auticoach.

Kies jij ervoor om er langer dan zeven maanden over te doen?


Dat is geen enkel probleem. Elke module blijft levenslang tot jouw beschikking waardoor je er zo lang of kort over doet als je zelf wenst.


Bovendien heeft dit het grote voordeel dat je er ook naar terug kunt grijpen op het ogenblik dat je effectief bent gestart als auticoach.

Naast een stevige basis vond ik het tijdens het creëren van deze opleiding ook zo ontzettend belangrijk jouw voldoende praktische tips een vaardigheden mee te geven.


Alsook heb ik ervoor gezorgd dat de opleiding bestaat uit toffe, vlot ingesproken opnames zodat studeren een plezier wordt in plaats van een ‘saai moetje’.


Maar daar hoef je mij niet op mijn woord in te geloven natuurlijk. Deze fijne feedback kreeg ik na tal van vorige webinars die ik gaf:

‘Maïté heeft een erg fijne stem om naar te luisteren. Ze maakt van elk webinar een feestje door de herkenbare voorbeelden die ze erin stopt, de grapjes en haar eigen ervaringen. Normaal verlies ik bij het bekijken van webinars al weleens mijn aandacht, maar dat is bij Maïté nog nooit het geval geweest. Ik kijk er telkens naar uit weer iets nieuws te kunnen bijleren.’

‘Ik sta zelf inmiddels enkele jaren in het werkveld. Na enkele jaren als zorgcoördinator in een lagere school, zette ik de stap naar auticoach in bijberoep. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik al behoorlijk wat kennis en ervaring heb opgedaan. Telkens wanneer ik een webinar volg bij Maïté heb ik toch weer het gevoel weer zoveel nieuwe dingen bijgeleerd te hebben. Dat ervaar ik bij andere cursussen of webinars niet zo.’

7 modules in totaal waarin we aandacht hebben voor:


-

Module 1 ‘Wat is ASS’ – grondig begrip van ASS + het belang van psycho-educatie


Module 2 ‘ASS doorheen de hele levensloop’ – welke problemen kom je tegen binnen elke fase van een mensenleven en hoe ga je hier als auticoach mee om?


Module 3 ‘ASS binnen het systeem’ – welke invloed heeft ASS op het gezinsleven, op de werkvloer, in de klas…


Module 4 ‘Auticoaching’ – in deze module dompel ik je onder in de mogelijkheden van het auticoachen, welke methodieken kan je gebruiken, een erg praktijk gerichte module waar je in de toekomst nog veel op kan terugblikken wanneer jij je eerste cliënten in je praktijk ontvangt


Module 5 ‘Jouw praktijk’ – aan welke rechten en plichten dien je te voldoen als auticoach? Hoe word jij niet alleen een superauticoach, maar ook nog eens een topondernemer?


Module 6 ‘Ethiek’ – hoe ga je om met cliënten met visies die totaal verschillen van die van jou? ASS als stoornis of als neurodiversiteit? Etc.


Module 7 ‘Thema’s’ – diverse uiteenlopende thema’s worden besproken als eetproblemen, problemen met slapen, bij agressie etc.


Beetje onzeker om deze investering aan te gaan? Misschien is ons afbetalingsplan dan iets voor jou.

Je krijgt de kans om te betalen in 7 termijnen telkens aan 215 Euro.

Of je kan kiezen voor 10 schijven telkens aan 150 Euro 

Volgde jij in het verleden reeds het verdiepingstraject?


Dan stuur je ons best even een mailtje naar maite@atlass.be, want dan zal er eveneens een korting worden aangerekend.