Auti-kapper

Auti-kapper"Ik ben een gedreven kapsters die heel graag het verschil

wil maken voor onze prikkelgevoelige klanten."

 Vicky

Zakt de moed je in de schoenen wanneer je er nog maar aan denkt dat je binnenkort een nieuwe kappersbeurt nodig hebt? Heb je een hekel aan het geluid van een knippende schaar langs je oor, de afgeknipte haartjes die kriebelen in je nek, de felle verlichting … Kappersbezoeken zijn voor mensen met overgevoelige zintuigen vaak allesbehalve leuk.


Veel volwassenen met ASS, AD(H)D en/of HSP staan bijgevolg niet bepaald te springen om naar de kapper te gaan. Tel daar ook nog eens het bijhorende praten over koetjes en kalfjes en de drukte uit een normaal kapsalon bij op en de kans op overprikkeling wordt wel heel groot.

Bij Atlass is daarom een prikkelarme ruimte ingericht als kapsalon. We proberen er het verschil te maken door de nodige (visuele) voorspelbaarheid te creëren, te werken met sensorische materialen, afleiding te voorzien waar nodig … Zelfs aan geluidsarme haardrogers is gedacht!


Het spreekt uiteraard voor zich dat onze kapster met het nodige geduld te werk gaan. Ze zal er alles aan doen om jou gerust te stellen en je toch een aangenaam momentje te bezorgen.

Wil je een afspraak maken voor jou of iemand anders?


Vicky (afspraken op woensdag): 0471/56.33.70