Reiki

Reiki

Shot by wolf (Geert Pieters)

"Reiki is ideaal om je lichaam te ondersteunen op een holistische manier, doordat het werkt op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch."

Reikitherapeut Esmeralda

Over reiki doen heel wat misverstanden de ronde. We willen daarom meteen duidelijk stellen dat reiki geen massage is, en ook geen vervanging voor de klassieke geneeskunde. Wat het dan wel is? Een Japanse lichaamsgerichte methode waarbij onze therapeute haar handen op je lichaam legt. Bij mensen met een overgevoelige tastzin is dit echter geen verplichting. 


Tijdens een sessie voelt onze therapeute intuïtief aan waar jouw blokkades zitten. Ze zal dan ook extra energie sturen naar de plaatsen die dat het meeste nodig hebben. Zo zorgt ze ervoor dat de energie in jouw lichaam weer vlotter kan stromen. Reiki is ideaal om je lichaam te ondersteunen op een holistische manier, doordat het werkt op vier niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch.

Wanneer je een afspraak maakt voor een reikisessie, ontvang je de eerste keer een e-mail met vragen. Zo kan onze therapeute de sessie op jou en jouw noden afstemmen. Daarom is het van belang je antwoorden ten laatste 24 uur voor je afspraak door te sturen. Op die manier kan de sessie op een veilige en comfortabele manier verlopen.


De sessie zelf start met een voorbespreking. Aan het einde is er een nabespreking waarbij je een drankje krijgt om goed te hydrateren. De dag na je afspraak checkt onze therapeute even bij je in om te horen hoe je het hebt ervaren. 

Meer informatie of een afspraak maken?


Klik hier om te mailen naar info@atlass.be